Vonnie’s Night

jazz071 > Portfolio > Vonnie’s Night

Vonnie’s Night

Vonnie’s Night
Zondag 5 november van 15:30 – 18:00
Wijkcentrum Agora Voorburg Fonteynenburghlaan 11, 2275 CZ Voorburg
Entree €10,-
Tickets voorburgjazz.com

Tijdens deze middag vieren we Indische tradities met jazzmuziek, mooie verhalen, hapjes en de bingo! Met een top line-up met: Nancy Koymans, Richard Pattiselanno, Brigitte Soffner, Ron ‘Parelvet’ Smith, Bas Toscani, Rolf Delfs, Rico de Jeer, Sven Rozier en presenteert Stéphanie Teekens haar boek ”Mama, waarom zijn wij Indo’s?

Stap binnen in de betoverende wereld van Vonnies Night, een unieke middag vol muziek en verhalen waarin we de rijke Indische tradities koesteren en doorgeven. Op zaterdagmiddag om 15:30 uur verwelkomen we je in het sfeervolle Wijkcentrum Agora, waar de klanken van jazzmuziek je zullen omarmen en de verhalen van generatie op generatie worden overgedragen.

Vonnies Night is een bijzondere gelegenheid waarbij we de veelzijdigheid van jazzmuziek vieren met optredens van getalenteerde artiesten uit diverse generaties. Laat je betoveren door de melodieuze tonen van Nancy Kooyman, bewonder de virtuositeit van Brigitte Soffner, en laat je meeslepen door de magische klanken van Ron Smith. Dit is een muzikale reis die jong en oud zal bekoren.

Maar Vonnies Night gaat verder dan alleen muziek. Het is een eerbetoon aan Oma Vonnie, een uitzonderlijke vrouw wiens liefde voor haar Indische erfgoed de inspiratie vormt voor dit evenement. Want laten we eerlijk zijn, heeft niet iedereen zijn eigen “Oma Vonnie”? Een bron van liefde, wijsheid en verhalen die we koesteren en willen doorgeven aan toekomstige generaties.

Dus, kom en sluit je aan bij ons op Vonnies Night, een middag vol warmte, muzikale pracht en de rijke erfenis van de Indische tradities. Laat je meevoeren op een reis door tijd en klank, en laten we samen herinneringen creëren die net zo kostbaar zijn als die van onze geliefde Oma Vonnie. Mis dit betoverende evenement niet en kom deel uitmaken van de viering van onze gedeelde geschiedenis en toekomst. We verwachten je met open armen op Vonnies Night!

Author

jazz071

Date

20 september 2023

Category

Tags