Jazzambassador Sven Rozier

jazz071 > Portfolio > International > Jazzambassador Sven Rozier

Jazzambassador Sven Rozier

Sven Rozier is een getalenteerde Nederlandse drummer en artiest die verbonden is aan Stichting Jazz071. Rozier draagt bij aan dit doel door zijn muzikale talenten in te zetten en deel te nemen aan verschillende jazzprojecten en optredens die worden georganiseerd door de stichting. Hij wordt erkend als een belangrijke speler in de  jazzscene en draagt bij aan het verrijken van de culturele ervaringen van mensen in Nederland en buitenland. 

Sven Rozier is verbonden aan Stichting Jazz071 als een van de artiesten die wij ondersteunen. Als een getalenteerde drummer en artiest heeft hij deelgenomen aan verschillende activiteiten en projecten die door de stichting worden georganiseerd. Zoals Leidse Geluiden, en het festival Around the City waar Rozier curator van is. 

Stichting Jazz071 ondersteunt Rozier met het organiseren van concerten en tours waarbij hij deel van uitmaakt. Hij is betrokken bij de educatieve programma’s en geeft workshops en masterclasses en is ambassadeur om jazzmuziek te promoten in binnen en buitenland. 

Author

jazz071

Date

2 maart 2024

Tags