Around The City 2021

jazz071 > Portfolio > International > Around The City 2021

Around The City 2021

Nieuw jazzfestival in Leiden voor alle muziekliefhebbers!

Komende september is de eerste editie van het Around the City Jazzfestival in Leiden! Een goedgevuld, coronaproof programma van donderdag 9 tot en met zondag 12 september. Kortom, de perfecte plek voor iedere jazz- of muziekliefhebber om te genieten van jazz.

Programma

Op donderdag 9 september kan je in Grand Café van ’t Huis luisteren naar Leidse Geluiden. Het Ben van den Dungen Quartet speelt Tribute to John Coltrane.

Vrijdag is een ander café aan de beurt, namelijk De Buurt/Culthuis! Hier treed de Leidse Allstar band op met o.a. Arto Boyadjian en Johan Plomp.

Zaterdag hebben we ook een vol programma. In de middag is er special voor de jonge jazzliefhebbers (6-12 jaar) het Artvark Saxophone Quartet. Daarna kan je bij de Biopartner Leiden Jazz Award zijn in Grand Café van ’t Huis. De zaterdag wordt afgesloten met verschillende bekende Nederlandse jazzartiesten die optreden op de Mainstage in de Grote Zaal.

Het festival eindigt op zondag met een gezellige Afterparty in Grand Café van ’t Huis, waar Lou Guldemond & band, Ntjam Rosie en Mrs. Hips optreden.

Tags